Sophos MDR nyní kompatibilní s technologiemi třetích stran

Společnost Sophos oznámila uvedení nových bezpečnostních technologií třetích stran, které jsou kompatibilní s řešením Sophos Managed Detection and Response (MDR).

Díky špičkovým bezpečnostním technologiím třetích stran v rámci Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem dokáže Sophos MDR lépe, rychleji a přesněji odhalovat a napravovat útoky napříč různými zákazníky a provozními prostředími. Jak?

S novými integracemi lze bezpečnostní data a telemetrie od dodavatelů, jako jsou Microsoft, CrowdStrike, Palo Alto Networks, Fortinet, Check Point, Amazon Web Services (AWS), Okta, Google a mnoho dalších automaticky sjednotit pomocí informací ze Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem.

Všichni zákazníci Sophos MTR budou ještě letos automaticky a zdarma převedeni na nejvyšší úroveň předplatného Sophos MDR Complete. 

(Zdroj: https://news.sophos.com/en-us/2022/10/18/sophos-mdr-launches-compatibility-with-third-party-cybersecurity-technologies-2/)

24/7 vyhledávání hrozeb

Zabezpečení nepřetržitého provozu se stalo nutností. Společnosti díky složitosti moderních provozních prostředí v kombinaci se současnými kybernetickými hrozbami již na detekci a reakci na hrozby vlastními silami nestačí.

Řešení Sophos MDR lze přizpůsobit na míru. Můžete si sami zvolit úroveň reakce podle svých potřeb:

  • tým MDR kompletně řídí reakci na hrozby jménem zákazníka
  • spolupracuje s interním týmem a společně řídí reakci na hrozby
  • upozorňuje interní tým a poskytuje pokyny k nápravě

Více v našem článku 5 důvodů proč využívat Sophos MDR.

Integrace s vybranými bezpečnostními technologiemi třetích stran bude obecně dostupná do konce roku.

Máte další otázky, nebo chcete připravit řešení na míru?

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.