Sophos je lídrem s řešením Endpoint Protection, EDR, XDR, Firewall a MDR

Společnost Sophos je jediným dodavatelem, který byl ve zprávách G2 Winter 2024 (prosinec 2023) zákazníky vyhodnocen jako lídr ve všech 5 kategoriích kybernetické bezpečnosti.

Společnost G2 právě zveřejnila své zprávy Winter 2024 Reports. Společnost Sophos byla v rámci zpráv G2 Grid® jmenována lídrem v oblastech Endpoint Protection, Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR), Firewall Software a Managed Detection and Response (MDR). Uživatelé G2 opět vyhodnotili společnost Sophos také jako jedničku mezi celkovými řešeními MDR a Firewall.

(Zdroj: https://news.sophos.com/en-us/2023/12/18/g2-winter-reports-2024/)

Nezávislé hodnocení zákazníků

Ocenění a žebříčky G2 jsou založeny na nezávislých, ověřených recenzích zákazníků na G2.com, největším světovém trhu se softwarem a platformou pro hodnocení. Ve zprávách G2 Winter 2024 Reports byla společnost Sophos jmenována celkovým lídrem v pěti kategoriích a také lídrem ve 14 jednotlivých tržních segmentech.

Sophos MDR a Sophos Firewall se umístily na prvním místě.

Hloubková ochrana pro firmy

Vzhledem k tomu, že útočníci jsou stále sofistikovanější, měli byste zavést strategii hloubkové obrany, která zahrnuje ochranu, detekci a reakci v každém bodě řetězce útoků a pokrývá celé prostředí. Tento vrstvený přístup zahrnuje zabezpečení koncových bodů, sítě, e-mailu a cloudu a také služby vyhledávání hrozeb a nápravy ze strany bezpečnostních expertů.

Skutečnost, že IT profesionálové uznávají společnost Sophos jako lídra v těchto klíčových kategoriích, potvrzuje, že Sophos poskytuje nejlepší a nejkomplexnější sadu produktů a služeb potřebných pro moderní kybernetickou bezpečnost.

Ověřeno zákazníky

Sophos byl jmenován lídrem v 5 kategoriích kyberbezpečnosti
Máte další otázky, nebo chcete připravit řešení na míru?

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.