Sophos byl jmenován lídrem v 5 kategoriích kyberbezpečnosti

Společnost G2 nedávno zveřejnila nové zprávy pro podzim 2023. Společnost Sophos je jediným poskytovatelem kybernetické bezpečnosti, který byl v rámci zpráv G2 Grid® jmenován lídrem v oblastech Endpoint Protection, Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR), Firewall Software a Managed Detection and Response (MDR). Uživatelé G2 také ohodnotili společnost Sophos jedničkou v celkovém hodnocení řešení MDR a Firewall.

(Zdroj: https://news.sophos.com/en-us/2023/09/12/g2-fall-reports-2023/)

Nezávislé hodnocení zákazníků

Ocenění a žebříčky G2 jsou založeny na nezávislých, ověřených hodnoceních zákazníků na G2.com, největším světovém trhu se softwarem a platformou pro hodnocení. Ve zprávách G2 pro letošní podzim byla společnost Sophos jmenována celkovým lídrem hned v 5 kategoriích. Dále pak v 10 jednotlivých tržních segmentech.

Kybernetická ochrana dnešních společností

Vzhledem k tomu, že útočníci jsou stále sofistikovanější, měli byste zavést takovou strategii, která zahrnuje ochranu, detekci a reakci v každém bodě řetězce útoků napříč celým prostředím. Tato strategie by měla zahrnovat zabezpečení endpoint, network, email, and cloud security.

IT profesionálové uznávají společnost Sophos jako lídra ve všech těchto klíčových kategoriích. To potvrzuje, že Sophos poskytuje nejlepší a nejkomplexnější sadu produktů a služeb potřebných pro moderní kybernetickou bezpečnost.

Všechny zákazníky společnosti Sophos chrání tým Sophos X-Ops. Tento tým má rozsáhlé odborné znalosti napříč celým útočným prostředím, jako jsou hrozby, reakce na incidenty, malware a umělou inteligenci. Společně poskytují bezkonkurenční přehled o tom, jak jsou hrozby vytvářeny, doručovány a jak fungují v reálném čase. Díky tomu je společnost Sophos schopna vytvářet inovativní, výkonné a účinné ochranné systémy i proti těm nejpokročilejším hrozbám.

Ověřeno zákazníky

Vedle hodnocení společnosti G2 jsou řešení Sophos uznávána zákazníky a analytickou komunitou, včetně:

Sophos Endpoint

13x v řadě jmenován Leader in the 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Endpoint Protection Platforms.

Sophos Extended Detection and Response (XDR)

Lídr č. 1 v Omdia Universe for Comprehensive Extended Detection and Response (XDR).

Sophos Firewall

Jmenován v roce 2022 Gartner® Customers’ Choice™ for Network Firewalls s hodnocením 4,7/5 na Gartner Peer Insights.
Uznán jako Strong Performer na Forrester Wave.

Sophos Managed Detection and Response (MDR)

Jmenován v roce 2023 Gartner® Customers’ Choice™ for Managed Detection and Response Services s hodnocením 4,8/5 na Gartner Peer Insights.
Nejlepší výsledek v hodnocení MITRE Engenuity ATT&CK 2022 pro řízené služby.

Zlepšete svou kybernetickou ochranu s řešením Sophos

Jak ukazují hodnocení G2, společnost Sophos poskytuje bezkonkurenční rozsah a hloubku ochrany. Špičková řešení pro koncové body, sítě, e-mail, cloud a bezpečnostní operace chrání více než 550 000 organizací před pokročilými kybernetickými hrozbami včetně útoků ransomware.

Ať už chcete upgradovat svůj firewall, posílit ochranu koncových bodů, zefektivnit a urychlit vyšetřování hrozeb nebo přidat nepřetržitou detekci a reakci na hrozby řízenou lidmi, můžeme vám pomoci.

Zákazníci, kteří používají Sophos Intercept X Endpoint a Sophos Firewall jsou dlouhodobě schopni zdvojnásobit efektivitu svého IT/kyberbezpečnostního týmu a dosáhnout až 85% snížení počtu bezpečnostních incidentů, které vyžadují vyšetřování.

Se společností Sophos můžete s jistotou budovat dlouhodobou bezpečnostní strategii. Řešení vám pomohou dosáhnout vynikajících výsledků v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Máte další otázky, nebo chcete připravit řešení na míru?

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.