Gartner Peer Insights: Zákazníci volí Sophos Firewall

Zákazníci ocenili společnost Sophos již druhým rokem po sobě, a to s průměrným celkovým hodnocením 4,7/5 na základě 462 recenzí, k 31. březnu 2023. Společnost Sophos je navíc jediným dodavatelem, který byl jmenován zákazníky v obou tržních kategoriích 2021 – platformy pro ochranu koncových bodů a 2023 – síťových firewallů. 

Tato ocenění jsou založená výhradně na nezávislých zákaznických recenzích, které byly důkladně vyhodnoceny společností Gartner. Jsou důkazem bezkonkurenční hodnoty, kterou Sophos Firewall poskytuje díky špičkové ochraně, vynikajícímu přehledu a jednoduché správě.

(Zdroj: https://news.sophos.com/en-us/2023/06/05/sophos-named-a-gartner-peer-insights-customers-choice-for-network-firewalls-2/)

Sophos Firewall optimalizuje ochranu vaší sítě

Sophos Firewall přináší nejvyšší hodnotu investice do síťové bezpečnosti tím, že nabízí nejlepší ochranu, která zastaví nejnovější typy útoků ještě předtím, než se dostanou do vaší sítě. Řešení je určené i pro ta nejnáročnější síťová prostředí, a to s výhodami, které s žádným jiným firewallem nezískáte. Jaké to jsou?

Odhaluje skrytá rizika

Sophos Firewall odhaluje skrytá rizika mnohem lépe než jiná řešení prostřednictvím vizuálního panelu, bohatého on-box a cloudového reportingu a jedinečných informací o rizicích.

Blokuje neznámé hrozby

Sophos Firewall umožňuje blokovat neznámé hrozby rychleji, snadněji a účinněji než jiné firewally. To vše díky pokročilé vysoce výkonné kontrole TLS a celé sadě pokročilých ochranných funkcí, které můžete velmi snadno nastavit a spravovat.

Automaticky reaguje na incidenty

Sophos Firewall se Synchronized Security automaticky reaguje na incidenty v síti díky funkci Sophos Security Heartbeat. Tato funkce sdílí informace v reálném čase mezi koncovými body Sophos a firewallem.

Proč využívat firewall?

Co je to firewall a k čemu slouží? Jaké typy rozlišujeme a proč samotný firewall nestačí?
Máte další otázky, nebo chcete připravit řešení na míru?

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.