XG Virtual Firewall zdarma na 90 dní

Zajistěte sobě a zaměstnancům na home office zabezpečené připojení pomocí 90denní zkušební verze XG Virtual Firewall.

Pro mnoho firem je v současnosti jednou z největších priorit umožnit zaměstnancům pracovat z domova, dokud není bezpečné vrátit se do kanceláře. Řešení pro práci na dálku existují, ale jejich implementace může být nákladná a složitá a nemusí nabídnout takovou úroveň zabezpečení, kterou potřebujete.

Pokud hledáte řešení, které tyto problémy vyřeší, Sophos vám může pomoci. Jednoduše vyplňte krátký formulář.

Zabezpečené připojení pro vzdálenou práci

Výhodou bezplatné zkušební verze je, že podporuje více platforem.

XG Virtual Firewall zahrnuje základní licenci, která nabízí možnosti vzdáleného připojení, včetně IPsec prostřednictvím klienta Sophos Connect a SSL VPN. Obě funkce poskytují bezpečné připojení z domova do firemní kanceláře a přístup k emailu, aplikacím a dokumentům.

Součástí je také balíček FullGuard, který chrání váš firewall a připojená zařízení před hrozbami, jako je ransomware, phishing emaily a další.

Můžete dokonce přidat i další služby, jako je Sophos Intercept X, a využít tak funkci Synchronized Security, která sdílí data o zdravotním stavu každého připojeného zařízení a navíc izoluje od sítě infikovaná zařízení, takže se infekce nemůže šířit mezi ostatní hostitele.

A co po uplynutí 90 dní?

Pokud budete chtít dále pokračovat v používání XG Firewall po skončení bezplatné 90denní zkušební verze, můžeme vám pomoci přejít na hardware, virtual nebo cloud instanci XG Firewall i s plnou licencí, nebo bez licence s omezením funkcí.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.