Ocenění, která jsou založena na zpětné vazbě přímo od zákazníků mají zpravidla nejvyšší vypovídající hodnotu. A přesně tak vítěze vyhodnotila i společnost InfoTech Reports. Ve své nejnovější zprávě Data Quadrant Network Monitoring – Enterprise z listopadu 2021 získalo řešení WhatsUp Gold zlaté medaile spolu s řadou ocenění od společnosti G2, Network Computing a spousty dalších.

Se 704 recenzemi 13 řešeních se WhatsUp Gold umístil na prvním místě v datovém kvadrantu monitorování sítě a získal první místo. U společnosti InfoTech se řešení WhatsUp Gold umístilo na prvním nebo druhém místě v oblastech:

  • přidaná obchodní hodnota
  • rozsah a kvalita funkcí
  • podpora od výrobce
  • jednoduchá správa
  • snadnost customizací
  • dostupnost a kvalita školení
  • snadná implementace.

Při hodnocení a recenzích zákazníci často pro řešení WhatsUp Gold a společnost Progress používají: „inspirující“, „důvěryhodný“, „láska“ (ano, skutečně slovo láska), „pomáhá inovovat“, „upřednostňuje zájmy zákazníka“ a „rychlé dodání“.

Vybrané recenze dlouholetých zákazníků WhatsUp Gold
(zdroj: https://www.whatsupgold.com/blog/whatsup-gold-is-the-michael-phelps-of-network-monitoring-winning-medals-galore)

Řešení WhatsUp Gold se za posledních 10 a více let v několika průmyslových odvětvích ukázalo jako efektivní způsob, jak monitorovat a spravovat síťová zařízení, identifikovat problémová místa a sledovat stav výkonu. Má intuitivní strukturu pro rozšíření svých funkcí a přizpůsobení vašemu konkrétnímu prostředí.

Cliff W.

Steve T. chválí „množství a kvalitu funkcí, které WhatsUp Gold poskytuje. Díky bodovému licencování si můžete sami zvolit, jaké funkce chcete používat. Funkce, které nechcete nebo nemusíte používat si nemusíte kupovat.“ řekl Steve.

David H. chválí přístup dodavatele a poukazuje na „úroveň zákaznických služeb a ochotu zaměstnanců společnosti Progress“.

Jenny S. by se už neobešla bez WhatsUp Gold. „Produkt rozhodně doporučuji pro sledování dostupnosti disku, procesoru, paměti a serveru. Byla to pro nás záchrana“.

Hledáte řešení pro monitorování sítě?

Fanoušci WhatsUp Gold, jako je Joshua C., mají pro potenciální zákazníky jednoduchou radu. „Pořiďte si toto řešení a bude se vám lépe spát.“ Julie L. to vidí podobně. „Stáhněte si demo a vyzkoušejte si to sami“ dodává, „je to skvěle navržené a vidíte vše, co potřebujete a co je důležité. Jakmile zadáte přihlašovací údaje pro čtení zařízení, získáte všechny analýzy.“

Kirubel H. poradil zájemcům o WhatsUp Gold, aby si to jednoduše „pořídili. Ušetří vám to čas a především zajistí bezpečnost.“

Podívejte se na všechny podrobnosti InfoTech Reports zde.

Hodnocení G2

InfoTech není jedinou zprávou založenou na recenzích zákazníků. Také společnost G2 je již dlouhodobě známá svými zákaznickými recenzemi a mnoho lidí se nejprve dívá na hodnocení společnosti G2, než si koupí nové řešení.

Ve zprávě „Network Management Report“, které vydala společnost G2 v zimě 2021, bylo řešení WhatsUp Gold jmenováno lídrem ve správě sítě a umístilo se na 1. místě. „Řešení WhatsUp Gold od společnosti Progress bylo jmenováno lídrem na základě vysoké spokojenosti zákazníků a velkého rozšíření na trhu. Řešení WhatsUp Gold je nejvíce rozšířené v produktové oblasti Network Management. 94 % uživatelů jej ohodnotilo 4 nebo 5 hvězdičkami, 80 % uživatelů věří, že jde správným směrem. Dále uživatelé uvedli, že by na 89 % řešení WhatsUp Gold od společnosti Progress doporučili ostatním společnostem.

Společnost G2 potvrdila, že řešení WhatsUp Gold je zařazeno také v kategoriích Network Monitoring, Network Automation, Network Traffic Analysis (NTA) a Dark Web Monitoring.

Řešení WhatsUp Gold dále získálo ocenění z G2’s Winter 2022 Awards v následujících kategoriích:

  • Lídr v oblasti monitorování sítě
  • Lídr ve správě sítě
  • Lídr v oblasti monitorování výkonu aplikací (Application Performance Monitoring – APM)
  • Nejvíce implementované řeření APM pro střední trh
  • Nejlepší výsledky APM pro střední trh
  • Nejrychlejší implementace Enterprise APM
  • Nejrychlejší implementace Enterprise Network Monitoring
  • Nejlepší odhadovaná návratnost investic (ROI)
  • Enterprise APM Vedoucí v oblasti správy sítě
  • Vysoce výkonný ve správě sítě
  • Nejjednodušší podnikání s monitorováním sítě pro malé firmy
  • Vysoce výkonné monitorování podnikové sítě

Společnost Network Computing jmenovala WhatsUp Gold jako „produkt roku pro správu sítě“  

Vyhlášení řešení WhatsUp Gold Network Management produktem roku a vítězem Bench Tested Product of the Year Software and Services.

Hodnocení společnosti Capterra

Stejně jako společnosti G2 jsou hodnocení společnosti Capterra založeny na recenzích zákazníků, kteří, jak je uvedeno v Capterra WhatsUp Gold Reviews, jsou velkými fanoušky a říkají, že:

„WhatsUp Gold poskytuje snadno konfigurovatelné, flexibilní a spolehlivé řešení monitorování.“

„WhatsUp Gold odvedl skvělou práci při hledání mých koncových bodů a síťových zařízení. Upozornění jsou velmi informativní a aktuální.“

„Děkujeme za poskytnutí fantastického monitorovacího řešení pro naši síť.“

Stejně jako zákaznické recenze u InfoTech a G2, Kristina H. prohlásila: „Zákaznická podpora je skvělá. Aktualizace software jsou zdarma, což je úžasné. Tento produkt bych doporučila komukoliv, kdo hledá řešení pro monitorování sítě,“ řekla. „Přesně vystihuje to, co potřebujeme. Sleduje naše zařízení a pošle nám upozornění, když dojde k problému. Máme vše na jednom místě, a to nám zajišťuje pořádek!“

Dustin R. je nadšený, protože díky řešení pro monitorování sítě je síť v bezpečí. „Výstrahy jsou úžasné. Všechny jsou plně přizpůsobitelné a jakmile jsou nastaveny podle vašich specifikací, fungují perfektně. Víme, když něco v síti selže ještě dříve, než si naši uživatelé vůbec všimnou problému!“ řekl Dustin.

Jim D. má stejnou zkušenost. „Používáme WhatsUp Gold k tomu, abychom se proaktivně informovali, že je něco špatně, než si toho všimnou uživatelé. WUG thresholds a data NetFlow používáme k určení, kdy obchodní (i neobchodní) procesy narušují výkon uživatelů na pobočkách s omezenou kapacitou sítě. Využíváme data NetFlow a spolupracujeme s pobočkami, abychom eliminovali chybné procesy nebo je přesunuli mimo pracovní dobu, kdy to nemá žádný dopad na uživatele. K poskytování informací o plánování kapacity používáme thresholds a grafy dashboardu“ řekl Jim. „Obzvláště si ceníme snadného přidávání zařízení a konfigurace s upozorněními.“

Enterprise Networking Planet vyhlásil řešení WhatsUp Gold jako jedno z „nejlepších nástrojů a software pro monitorování sítě roku 2021“

Enterprise Networking Planet ve své příručce Network Monitoring uvádí, že WhatsUp Gold má co nabídnout, včetně:

  • Zobrazení stavu sítě se všemi připojenými zařízeními, jejich stav a způsob připojení
  • Správci mohou přibližovat nebo oddalovat zobrazení a kliknutím na libovolné zařízení okamžitě získat přístup k informacím o stavu
  • Zobrazení lze filtrovat podle typu zařízení, role, geografické polohy, stavu a dalších kritérií
  • Licencováno podle zařízení, nikoli podle rozhraní, senzoru nebo prvku
  • WhatsUp Gold je ihned přizpůsobitelný
  • Přetažením libovolné sestavy vytvořte vlastní dashboard
  • Správa přes webový prohlížeč
  • Vytváření diagnostiky zobrazující umístění každého access pointu
  • Příchozí a odchozí rozhraní API pro automatizaci akcí prostřednictvím skriptů nebo pro integraci s jakoukoli aplikací třetích stran  

Pár dalších ocenění

To ale není všechno. Za zmínku stojí další dvě ocenění. Ve své zprávě Remote Monitoring and Management Report, Get App řadí WhatsUp Gold jako lídra v APM, Server Monitoring a Server Management.

A nakonec, společnost Software Advice řadí WhatsUp Gold jako Front Runner pro APM a Server Management.

Co všechno dokáže řešení WhatsUp Gold?

Doporučujeme řešení pro monitorování sítě, které najde vše ve vaší síti a s využitím autentifikací uvidíte nejen to, co a jak je připojeno, ale všechno se děje a jaký je aktuální stav vaší sítě.

WhatsUp Gold je monitorovací řešení od společnosti Progress. Ukáže vám, kdy se blíží potíže, a najde a opraví problémy dříve, než si toho uživatelé vůbec všimnou. Jeho výkonné funkce upozornění a dashboardu vám dají vědět, pokud dojde k problému, a to prostřednictvím SMS, e-mailu, Slacku nebo dokonce aplikace Microsoft Teams. Má velmi snadné nastavení a licencování. Obsahuje funkce, jako je správa konfigurace, monitorování cloudu, analýza provozu, monitorování aplikací a virtuální monitorování.

Chci vyzkoušet zdarma

Vyzkoušejte přehledný monitoring ve vašem vlastním prostředí. Stáhněte si nezávazně 30denní zkušební verzi.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.