Společnost Progress 9. února 2022 vydala bezplatnou verzi řešení WhatsUp Gold.

WhatsUp Gold Free Edition je bezplatná verze WhatsUp Gold, která obsahuje 20 hlavních bodů nejlepšího řešení pro monitorování sítě. Používejte klíčové funkce WhatsUp Gold bez závazků. Díky obnovitelné 12měsíční licenci získáte plný přístup ke klíčovým funkcím WhatsUp Gold. Po vypršení platnosti licence si stáhnete novou verzi a ponecháte ji na nejaktuálnější verzi WhatsUp Gold. Kdykoli můžete upgradovat na placenou verzi, když vaše požadavky překročí 20 bodů – to vše bez opětovné instalace.

Jak monitoring funguje?

20 bodů klíčových funkcí WhatsUp Gold, které si můžete rozdělit jakkoliv chcete

Používejte zdarma oceňované funkce WhatsUp Gold, jako je zjišťování sítě, mapování, upozornění, hlášení a virtuální monitorování. Můžete monitorovat až 20 zařízení najednou nebo monitorovat 10 zařízení a přitom využívat výhod doplňkových funkcí, jako je analýza síťového provozu, monitorování výkonu aplikací nebo správa protokolů.

Používejte nejnovější verzi WhatsUp Gold zdarma a bez závazků

S WhatsUp Gold Free Edition máte jistotu, že vždy používáte aktuální verzi díky tomu, že vyžaduje obnovení 12 měsíců od instalace. Budete upozorněni 30 dní před vypršením licence, abyste si mohli stáhnout nejnovější verzi WhatsUp Gold Free Edition – to vše bez ztráty dat nebo konfigurací.

Jednoduché aktualizace aplikace

Když se vaše požadavky změní, bez problému upgradujte na placenou edici WhatsUp Gold přímo z bezplatné edice WhatsUp Gold bez nutnosti přeinstalace.

WhatsUp Gold Free Edition nezahrnuje žádnou technickou ani zákaznickou podporu, správu konfigurace ani správu pohotovostních systémů.

Chci vyzkoušet zdarma

Vyzkoušejte špičkové řešení s klíčovými funkcemi bez závazků.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.