Vychází Live Discover Api pro Sophos EDR

Společnost Sophos na konci roku oznámila očekávanou novinku, a to Live Discover API pro EDR! Nyní je už dostupný pro všechny uživatele Sophos EDR, kteří si jej mohou pořídit přes Sophos Developer portál v kategorii  APIs.

Čím je Live Discover tak výjimečný a co přinese uživatelům navíc oproti běžnému Sophos EDR? S jeho pomocí jsou totiž společnosti schopny získavat a shomažďovat neuvěřitelně detailní data přímo z koncových bodů, a to v reálném čase.

Díky Live Discover API mohou nyní Sophos partneři i zákazníci programově zakládat dotazy, což přinese rychlejší reakci na hrozby, ale také množství nových bezpečnostních funkcí.

Jak začít se Sophos Live Discover APIs

Zde je několik detailů, které vám pomohou začít používat API.

Nejprve se podívejte na průvodce Začínáme s Live Discover, který vás provede celým pracovním procesem – od pochopení dostupných dotazů až po skutečné provedení dotazů, včetně ukázkových požadavků cURL a odpovědí JSON.

Nezapomeňte také odkazovat na dokumentaci Live Discover Methods a v případě potřeby si vyžádejte pomoc v komunitě Sophos Central API.

Navíc jsme pro podporu naší základny vývojářů vydali sbírku Postman v našem veřejném úložišti GitHub. Tato kolekce obsahuje celou sadu API – včetně Live Discover API – a usnadňuje vývojářům i nevývojářům.

  • Mock API toky
  • Požadovat a přijímat odpovědi z API bez nutnosti podrobného kódování
  • Self-serve řešení problémů, neguje potřebu kontaktovat společnost Sophos pro pomoc

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit. Pokud ještě nemáte Sophos EDR, můžete si vyzkoušet TRIAL verzi na 30 dní zdarma zde.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.