Sophos Mobile 9.7

Je tu nejnovější verze Sophos Mobile 9.7. Tato verze obsahuje vylepšenou funkcionalitu BYOD (bring-your-own-device) a výrazně zjednodušuje migraci na Sophos Central.

Co je nového?

Verze Sophos Mobile 9.7 poskytuje větší podporu pro prostředí BYOD (bring-your-own-device) prostřednictvím režimu Apple „User Enrollment“. Všichni, kteří využívají zařízení Apple iPhone a iPad, mohou do zařízení nasadit firemní e-mail a aplikace, a jejich osobní údaje zůstanou odděleny.

Migrační nástroj umožňuje zákazníkům Sophos Mobile jednoduše migrovat na Sophos Central. Nástroj přesune zařízení a nastavení do Sophos Central, aniž by bylo nutné se znovu registrovat. S nejnovější verzí již zákazníci nemusí kontaktovat společnost Sophos ohledně migračního kódu, což vám umožní snadno zahájit migraci, jakmile bude prostředí připraveno. Podrobnosti najdete v Průvodci migrací.

Toto vydání takéumožňuje nové nastavení pro Android a iOS a podporuje několik starších operačních systémů. Prostředí Sophos Central a Sophos Mobile-as-a-Service byla aktualizována automaticky, zatímco zákazníci Sophos Mobile on-premise si mohou stáhnout instalační program ze sekce Support na Sophos.com.

Další podrobnosti naleznete zde.

Webinář Sophos Mobile

Zúčastněte se webináře Sophos Mobile a dozvíte se další podrobnosti o této verzi a dalších nových funkcích.

TERMÍN WEBINÁŘE:

24. 6. 2021 | 16:00 – 17:00 REGISTRACE

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.