Sophos Breach Protection – záruka na incidenty

Představujeme Vám službu Sophos Breach Protection. Záruka Sophos Breach Protection Warranty pokrývá náklady na reakci až do výše 1 milionu dolarů. Záruka je automaticky součástí všech nových a obnovených objednávek ročního předplatného licencí Sophos MDR Complete. Vztahuje se také na Sophos MDR Complete při zakoupení některého z integračních balíčků. Ty umožňují bezpečnostním analytikům využívat signály z bezpečnostních technologií třetích stran. Díky tomu se urychlí detekce a reakce. Záruka odráží realitu dnešních komplexních prostředí. Vztahuje se na zařízení, koncové body a servery se systémy Windows a MacOS. Je dostupná ve všech zemích, kde společnost Sophos působí.

Sophos breach protection

Pojištění Sophos Breach Protection

Na důkaz důvěry, kterou Sophos v úroveň ochrany má, si záruku výrobce stoprocentně pojišťuje sám. Sophos Breach Protection tedy nevyužívá pojištění třetích stran. Podrobné infromace o záruce naleznete v oficiálním datasheetu výrobce zde.

Zrychlující se poptávka po službách Sophos Security

Kybernetická bezpečnost se každý den stává složitější a sofistikovanější. Proto je pro většinu společností velká výzva zvládnout kompletní zabezpečení ve vlastní režii. Útočníci jsou zpravidla dobře financovaní. Díky tomu mohou nasazovat skryté taktiky a nepozorovaně manévrovat. Z tohoto důvodu se společnosti všech velikostí a ve všech odvětvích stále častěji obracejí na služby Sophos MDR.

Co je Sophos MDR?

Řízená detekce a reakce na hrozby (Managed Detection and Response, MDR) je plně řízená služba, poskytovaná v režimu 24/7 týmem expertů, kteří se specializují na odhalování a reakci na pokročilé útoky, kterým samotná technologická řešení nedokáží zabránit.

Se službou Sophos MDR za vás globální tým specialistů na bezpečnostní operace monitoruje a zabezpečuje vaše prostředí. S využitím signálů z vašich stávajících nástrojů pro zabezpečení koncových bodů, firewallů, identit, e-mailů a sítí i odborných znalostí Sophos odhaluje, vyšetřuje a odstraňuje pokročilé útoky dříve, než mohou mít dopad na vaši společnost. Díky Sophos Breach Protection je vaše společnost navíc pojištěna.

Sophos MDR spojuje odborné znalosti více než 500 profesionálů v oblasti bezpečnostních operací. To zahrnuje odborníky na malware, specializované lovce hrozeb a specialisty na neutralizaci útoků. Díky průměrné době od detekce po vyřešení problému pouhých 38 minut udržuje Sophos zákazníky v předstihu před útočníky a v bezpečí před ničivými ransomwarovými incidenty a narušeními.

Nejdůvěryhodnější služba MDR na světě

Sophos MDR je celosvětově nejdůvěryhodnější služba řízené detekce a reakce. Zajišťuje bezpečnost téměř 13 000 společností po celém světě, a to i díky záruce Sophos Breach Protection. Poptávka po této špičkové službě na trhu rychle roste. Jen za poslední dva měsíce se pod bezpečnostní Sophos MDR tým připojilo přibližně tisíc nových zákazníků.

Rostoucí zákaznická základna poskytuje bezkonkurenční telemetrii hrozeb, což dále urychluje vyšetřování incidentů a reakci na ně. Navíc umožňuje poskytovat „komunitní imunitu“. Zkušenost v prostředí jednoho zákazníka se tak rychle stává zvýšenou ochranou pro všechny.

Sophos Breach Protection

Záruka Sophos Breach Protection Warranty pokrývá náklady na reakci až do výše 1 milionu dolarů.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.