SE Labs: Řešení Sophos Endpoint je špičkou v oboru

Řešení Sophos Endpoint se ve čtvrtém čtvrtletí roku 2022 umístilo v testech ochrany společnosti SE Labs jako nejlepší v oboru a získalo hodnocení AAA ve všech oblastech.

  • 100% hodnocení přesnosti ochrany
  • 100% hodnocení za legitimní přesnost
  • 100% hodnocení za celkovou přesnost

(Zdroj: https://news.sophos.com/en-us/2022/12/22/sophos-endpoint-earns-perfect-scores-in-se-labs-q4-protection-report/)

Svou 100% přesností Sophos potvrdil, že jeho zabezpečení koncových bodů funguje. Řešení Sophos Endpoint v našich testech zastavilo vše.

SE Labs

Tyto výsledky jsou důkazem kvality špičkových ochranných technologií Sophos Endpoint, které přinášejí vynikající výsledky v oblasti kybernetické bezpečnosti pro více než 250 000 společností na celém světě.

SE Labs je jednou z mála společností, která provozuje bezpečnostní testy simulující moderní útočné nástroje a taktiky, techniky a postupy (TTP), které kyberzločinci a penetrační testeři v současnosti používají. Sleduje chování kyberzločinců a sestavuje testy podle toho, jak se útočníci snaží kompromitovat oběti.

Mezi taktiky patří malware, cílené hrozby a možnosti obrany v pozdějších fázích útoku, jako je například detekce chování. Řešení společnosti Sophos vítězí nad všemi útoky se 100% přesností.

Zkušební verze Endpoint Protection na 30 dní

Vyzkoušejte ochranu koncových bodů pro nejmodernější zabezpečení serverů, stanic i mobilních telefonů.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.