Řešení Sophos Firewall získalo ocenění 2023 Competitive Strategy Leadership Award

Řešení Sophos Firewall získalo prestižní ocenění Frost & Sullivan Competitive Strategy Leadership Award v oblasti firewallů nové generace (NGFW). Společnost Frost & Sullivan používá přísný analytický proces, který hodnotí více dodavatelů v každé kategorii, než určí konečného držitele ocenění.

Společnost Frost & Sullivan ocenila zaměření na poskytování řešení kybernetické bezpečnosti na klíč. To umožňuje organizacím škálovat bezpečnostní operace bez zvyšování složitosti IT. Ocenili společnost Sophos také za to, že organizacím umožnila snížit TCO, posílit jejich bezpečnostní pozici, zvýšit viditelnost a zlepšit dodržování předpisů.

(Zdroj: https://news.sophos.com/en-us/2023/07/18/sophos-firewall-receives-the-2023-competitive-strategy-leadership-award/?fbclid=IwAR3K_9rAstOlb5KHe509UmByBnNiRCBfB-stFdtFbgwsuI3cXbASeF2TC_c)

Poznamenali, že společnost Sophos má jedinečnou pozici pro poskytování ucelené platformy kybernetické bezpečnosti prostřednictvím platformy Sophos Central. Ta eliminuje slepá místa ve stále složitějších síťových prostředích a zároveň nenutí zákazníky dělat kompromisy ve výkonu kvůli lepšímu zabezpečení firewallu:

Nabídka firewallů Sophos odstraňuje zátěž volby mezi bezpečností a výkonem díky akceleračnímu jádru Xstream, které vyvažuje datový provoz mezi procesory, aby optimalizovalo výkon a udrželo síť bezpečnou.

Společnost Frost & Sullivan došla k závěru, že Sophos Firewall odpovídá potřebám zákazníků, kteří požadují lepší poměr ceny a výkonu a hodnoty, skvělou zkušenost s vlastnictvím a možnost snadného škálování nebo přizpůsobení podle toho, jak se mění nebo rostou jejich potřeby.

Společnost Sophos využila příležitostí ke zjednodušení svého produktového portfolia a upevnila si tak pozici jednoho z předních dodavatelů NGFW na trhu. Za své celkové dobré výsledky získává společnost Sophos ocenění Frost & Sullivan 2023 Global Competitive Strategy Leadership Award v oblasti firewallů nové generace (NGFW).

Získejte přístup ZDARMA

Zkušební verze na 30 dní

Vyzkoušejte ochranu brány firewall nové generace s vysoce výkonnou kontrolou TLS, IPS a ATP, která zastaví nejnovější hackery a útoky už v jejich počátcích.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.