Řešení Sophos Firewall bylo jmenováno nejlepším řešením zabezpečení sítě

Řešení Sophos Firewall bylo společností CRN®, značkou The Channel Company, vyhlášeno nejlepším řešením síťového zabezpečení pro malé a střední podniky. Toto ocenění znamená, že se společnost Sophos již sedmým rokem po sobě stala vítězem v soutěži CRN Tech Innovator, která oceňuje nejinovativnější technologie v prodejním kanálu.

Logo Sophos

Řešení Sophos Firewall představuje základní vrstvu ochrany proti škodlivému provozu a útočníkům zaměřených na firemní a vzdálené uživatele v hybridním prostředí. Programovatelné procesory Xstream Flow v řešení Sophos Firewall nám umožňují průběžně inovovat a přidávat nové funkce i schopnosti, aniž bychom museli upgradovat hardware. Náš obchodní kanál a zákazníci tak mají k dispozici škálovatelnou platformu s obrovskou hodnotou. Ta je odolná vůči budoucnosti a s každou další verzí se neustále rozrůstá.

Raja Patel, senior viceprezident produktů společnosti Sophos

Řešení Sophos Firewall poskytuje bezkonkurenční přehled o vaší síti, spolehlivou ochranu a reakci pro společnosti všech velikostí napříč všemi odvětvími. Nabízí nejlepší ochranu před hrozbami zero-day, identifikuje a zastavuje pokročilé kybernetické hrozby.  

Poslechněte si vše o řešení Sophos Firewall z pohodlí vaší kanceláře, či domova.

Naše ocenění CRN Tech Innovator Awards oceňuje ty dodavatele technologií, kteří mají největší vliv na digitální transformaci poskytovatelů řešení díky špičkovým produktům a službám. Je mi potěšením pogratulovat každému z našich vítězů CRN Tech Innovator Award 2022. Jsme rádi, že můžeme ocenit tyto nejlepší dodavatele ve své třídě.

Blaine Raddon, generální ředitel společnosti The Channel Company

Kompletní seznam zde crn.com/techinnovators.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.