Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu

Společnost G2 zveřejnila ocenění na Jaro 2024. Řešení Sophos Firewall se opět umístilo jako jednička na trhu. Jedná se již o pátou sezónní zprávu G2 v řadě, kde řešení Sophos Firewall získalo toto prestižní ocenění.

Hodnocení G2 jsou založeny na nezávislých, ověřených hodnoceních zákazníků na G2.com, největším světovém trhu se softwarem a platformě pro vzájemné hodnocení. Kromě toho byl Sophos Firewall vyhodnocen jedničkou v síti Enterprise a Mid-Market.
Sophos Firewall je na čele žebříčku s hodnocením 4,6 hvězdiček z 5 od IT profesionálů.

Co říkají zákazníci Sophos Firewall?

"Firewally řady Sophos XGS v sobě spojují to nejlepší ze dvou světů: flexibilitu výkonného vícejádrového procesoru pro hloubkovou kontrolu paketů a výkonnostní výhody dedikovaného procesoru Xstream Flow Processor pro inteligentní akceleraci aplikací."

Uživatel ze segmentu Mid-Market

"Tento firewall je "nabitý funkcemi" jako bezpečnostní balíček se synchronizovaným zabezpečením, ATP, Zero-Day, UTQ, SD-WAN a mnoha dalšími klíčovými funkcemi pro ochranu organizace."

technický konzultant v segmentu Mid-Market

"Vynikající zabezpečení na úrovni brány."

"Výkonný, spolehlivý a bezpečný firewall s vynikající integrací s dalšími produkty a službami."

Sophos Firewall se stále drží na špičce ve spokojenosti zákazníků, protože neustále přibývají nové funkce pro zvýšení ochrany a výkonu, automatizují se reakce na hrozby a podporuje se práce odkudkoli. Probíhá také integrace a konsolidace platformy pro jednodušší správu. Podívejte se na verzi Sophos Firewall v20.

Jak je vidět z recenzí na G2, jedním z aspektů, který mnoho zákazníků oceňuje, je možnost konsolidace řešení kybernetické bezpečnosti a omezení počtu dodavatelů, produktů, konzolí pro správu a desktopových agentů. Nejlepší volbou pro sjednocení je řešení společnosti Sophos.

Získejte přístup ZDARMA

Zkušební verze na 30 dní

Vyzkoušejte ochranu brány firewall nové generace s vysoce výkonnou kontrolou TLS, IPS a ATP, která zastaví nejnovější hackery a útoky už v jejich počátcích.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.