Sophos již podporuje nový Microsoft Windows Server 2019

Sophos Server Protection produkty na Central a Sophos Enterprise Console (SEC, nasazený on premises), podporují Microsoft Windows Server 2019.

Jak je uvedeno v Central Lightbox, k dispozici jsou nové informace o podporovaných verzích systému Windows. Vezměte prosím na vědomí, že se tímto zvyšuje minimální požadované místo na disku na 5 GB a RAM na 4 GB. Další dokumentace je v procesu aktualizace, včetně:

Pro zákazníky je vždy výhodné, aby aktualizovali aktuální verze operačních systémů. Je také třeba poznamenat, že zákazníci starších verzí systému Windows nemají vylepšené zabezpečení zabudované do novějších operačních systémů a Sophos zabezpečení ve starších verzích systému Windows není tak podrobné. Například CryptoGuard podporuje pouze Windows Server 2008R2 a vyšší.

Součástí zavádění nových operačních systémů je vyřazení starších operačních systémů. Společnost Microsoft nyní oznámila, že ukončí podporu pro systémy Windows Server 2008 a 2008R2 během téměř jednoho roku (14. ledna 2020).

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.