Umožněte svým zaměstnancům při práci z domova bezpečné připojení k vašim hostovaným aplikacím efektivním a transparentním způsobem.

Oznamujeme dostupnost nového Sophos ZTNA, inovativního řešení pro bezpečné připojení vzdálených uživatelů k aplikacím. Pokud patříte mezi organizace spravující vzdálené zaměstnance a máte obavy z útoku ransomware a dalších hrozeb, je toto řešení právě pro vás.

Jeden agent, jedna konzole, jeden dodavatel

Sophos ZTNA je jedinečný v tom, že nabízí řešení s jedním agentem jak pro přístup k síti Zero Trust, tak pro ochranu koncových bodů pomocí Sophos Intercept X.

Zatímco Sophos ZTNA bude fungovat s jakýmkoli řešením pro ochranu koncových bodů, lépe funguje společně se Sophos Intercept X, který poskytuje jediného agenta spravovaného z jedné konzole, a to vše od jednoho dodavatele.

Využívá také Synchronized Security Heartbeat k umožnění podmíněného přístupu a zastavení hrozeb. Sophos ZTNA a Intercept X společně poskytují nejlepší ochranu pro vaše vzdálené zaměstnance, aplikace a sítě, ke kterým se potřebují připojit.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.