WhatsUp Gold 2021.1 obsahuje zásadní vylepšení v oblasti použitelnosti a zabezpečení s podporou archivace log managementu vyhovující předpisům spolu s rozšířenou podporou pro zařízení Microsoft Edge a Cisco Meraki. Zabezpečení je také snazší díky podpoře ověřování OpenID Connect na základě standardů, aby se efektivněji zlepšilo vaše zabezpečení.

WhatsUp Gold 2021.1 je bezplatný upgrade pro všechny zákazníky s aktivní smlouvou a zahrnuje:

Archivace správy protokolů

Součástí správy protokolů je nyní jednoduchá a intuitivní archivace protokolů. Díky tomu můžete dodržovat regulační požadavky a uchovávat historická data, aniž byste ovlivnili výkon. Přizpůsobte doby uchování, umístění úložiště a filtrujte protokoly, které se archivují. Snadné vyhledávání, čištění nebo obnovení z archivovaných protokolů ve známém rozhraní WhatsUp Gold.

Podpora OpenID Connect

Podpora využívá k ověřování přístupu uživatelů k WhatsUp Gold standardně založený protokol OpenID Connect. Podporujte externí metody ověřování prostřednictvím OpenID Connect, jako je Azure AD, Cisco ISE, MFA nebo jakýkoli jiný systém založený na tokenech OpenID. To usnadní správu uživatelských práv všem vašim uživatelům a zlepší vaše celkové zabezpečení.

Vylepšená podpora Cisco Meraki

Podporovaná cloudová zařízení Cisco Meraki nyní obsahují MX-100 Security Appliance a MS-125-24 Switch, takže můžete sledovat jakoukoli bezdrátovou implementaci Cisco Meraki.

Podpora Microsoft Edge

Používejte WhatsUp Gold v prohlížečích Microsoft Edge, Chrome a Firefox.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.