Nová verze UDP 9.0

Nová verze Arcserve Unified Data Protection (UDP) 9.0 je k dispozici. 

Jaké funkce a vylepšení nová verze přináší?

Konzole pro správu v cloudu

Můžete si vybrat cloudovou konzoli pro správu nebo lokální soukromou konzoli pro správu, která vyhovuje vašim provozním potřebám. Cloud Console je víceuživatelská s vylepšeným zabezpečením nabízeným prostřednictvím služby Arcserve Identity Services.

Zálohy můžete ukládat přímo do cloudového úložiště objektů 

Vylepšená dostupnost a škálovatelnost díky tomu, že můžete ukládat zálohy Arcserve UDP přímo na Amazon S3, Wasabi nebo Google Cloud Storage. Snížíte celkové náklady a zlepšíte podporu DR díky bezpečným úložištím mimo cloud.

Vylepšená ochrana databáze Oracle

Pro Oracle DB na platformě Solaris bude nyní k dispozici řada výhod ochrany, například zálohování bez agenta prostřednictvím RMAN, Assured Recovery a další. Nyní můžete obnovit celou databázi Oracle Pluggable Database (PDB) nebo granulárně obnovit tabulkové prostory Oracle PDB do jejich původního umístění.

Rozšířené možnosti obnovy pro Microsoft SQL Server

Vylepšená granularita s funkcí Point-In-Time Recovery pro SQL-Server, která umožňuje obnovu DB do libovolného bodu transakce mezi dvěma body obnovy. Zajišťuje integritu obnovy provedením kontroly konzistence, aby bylo zajištěno, že obnovená data představují použitelná data.

V licencování ani v cenách produktu nedochází k žádným významným změnám.

Firemní data dostupná kdykoliv

Předejděte ztrátě dat, minimalizujte čas výpadku a zjednodušte správu IT infrastruktury.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.