Se Sophos XG Firewall v18 existuje celá řada skvělých možností aktualizací, které můžete využít k významnému posílení ochrany sítě, výkonu a možností správy.

Aktualizace ochrany

Sandstorm Protection je dostupný pro všechny přidané subskripce a je také součástí balíčku „Plus“: EnterpriseGuard Plus a FullGuard Plus.

Jak zjistíte, zda již máte licenci Sandstorm pro vaši bránu XG Firewall?

V konzoli jděte na kartu Správa> Licencování. Pokud tuto ochranu nemáte, nezapomeňte se přihlásit k odběru co nejdříve. Poskytuje důležitou ochranu před hrozbami proti dnešnímu ransomware a dalším pokročilým hrozbám.

Pokud již máte ochranu Sophos Sandstorm Protection, měli byste udělat co nejdříve upgrade na verzi v18, abyste mohli využívat nové technologie ochrany zahrnuté v rozšířeném předplatném služby Sandstorm bez dalších poplatků.

  • rozšíření ochrany před hrozbami
  • podrobné zprávy o podezřelých a škodlivých souborech vstupujících do sítě a další.

Upgrade řady XG a TLS

V loňském roce společnost Sophos představila nové modely XG 86 (w) a 106 (w) s přidanou pamětí RAM do řady XG, abychom byli připraveni na XG Firewall v18 a všechny nové funkce, které poskytuje. Pokud máte starší modely XG 85/105, nyní je ten pravý čas na aktualizaci na novější model pro využití všech nových funkcí v18.

SD-RED aktualizace

Od dubna jsou k dispozici nová zařízení SD-RED. Pokud používáte některé ze zařízení RED 15, RED 50, nebo starší RED 10, nyní je čas na obnovení síťové infrastruktury o nové modely, které nabízejí vyšší výkon, flexibilní připojení a záložní možnosti napájení.

Sophos Central

Správa a reporting Sophos Central pro XG Firewall je pro všechny zákazníky XG Firewall zdarma. Dále kromě možnosti bezplatného reportování společnost Sophos oznámila zákazníkům možnost výrazně rozšířit možnost prohlížení záznamů více do historie s využitím platformy Sophos Central jako úložiště logů.

Pracujte vzdáleně

Pro zákazníky a organizace pracující na dálku máme několik důležitých připomenutí. Společnost Sophos se nyní blíží k milionu instalací bezplatného klienta Sophos Connect VPN, a nedávno oznámila EAP (Early access program) pro verzi 2 s podporou SSL VPN na platformách Windows. Sophos je jedinečný mezi dodavateli firewall, protože nabízí neomezené bezplatné připojení VPN pro vzdálený přístup nejen pro SSL VPN, ale i IPSEC.

Zabezpečení brány

Zabraňte hackerům v útoku na vaši síť! Využijte nejpokročilejší technologie a ochraňte data ve vaší společnosti.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.