Zveme Vás na sérii webinářů na téma Live Hacking, kde bude technický náhled na možnosti ochrany dat probíhat v češtině, a provede Vás jimi Michal Hebeda.

Živý hackerský webinář: V zákulisí temného světa hackerů (ENG)
Úterý 22. října 2019 | 10:00 – 11:00
Registrace

Během webináře Vám experti na hackování z NSIDE názorně předvedou, jak útočníci proniknou malwarem do společností a nepozorovaně vyčkávají a shromažďují informace, než doopravdy udeří. S ohledem na nedávné kyberútoky na evropské společnosti se dozvíte, které nástroje mohou ochránit Vás i Vaši organizaci, proč zde hraje zásadní roli umělá inteligence a co je potřeba udělat v souvislosti s GDPR.

Hloubkový technický náhled na možnosti zastavení útoků hackerů – Sophos Intercept X Advanced s EDR (CZ)
Pátek 25. října 2019 | 11:30 – 12:30
Registrace

Tento hloubkový technický webinář v češtině navazuje na živý hackerský webinář. Uvidíte, jak Sophos Intercept X s EDR detekuje a blokuje hackerské útoky pomocí pokročilých bezpečnostních technologií, jako jsou deep learning, ochrana před ransomwarem, detekce exploitů a detekce na základě chování – a jak lze takové útoky analyzovat pomocí grafické analýzy hlavních příčin.
Pokud se webinářů nemůžete zúčastnit, nezapomeňte se i tak zaregistrovat. Po události automaticky obdržíte odkaz na záznam akce.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.