Sophos Intercept X a XG Firewall – perfektní pár

Nedávno společnost Sophos představila XG Firewall v18 s novou architekturou Xstream, která chrání a zvyšuje výkon. Jedná se zatím o největší vydání pro zákazníky Sophos XG Firewall, ale je to také dobrá zpráva pro všechny, kteří mají Sophos Intercept X Endpoint.

Sophos Intercept X a XG Firewall jsou špičková řešení, která byla ve skutečnosti navržena tak, aby vzájemně spolupracovala. Fungují jako Synchronized Security system, který sdílí informace a automaticky reaguje na hrozby.

Pokud již máte Sophos Intercept X, pak vám přidání XG Firewall poskytne nejen špičkovou bránu Next-Gen Firewall, ale také vám přinese velké výhody jako součást integrovaného ekosystému kybernetické bezpečnosti.

Jak to funguje?

Přidání XG Firewall do vašeho stávajícího Intercept X Enpoint Protection umožňuje Synchronized Security. To poskytuje nezbytné spojení Security Heartbeat mezi všemi vašimi Sophos Endpoints a XG Firewall, což jim umožňuje komunikovat a sdílet informace. Vše je spravováno z jedné cloud konzole Sophos Central.

Co to pro vás znamená?

Umožní vám to povýšit vaši ochranu, nechat vaši síť na „autopilota“, díky čemuž se sníží potřeba každodenní správy.

Automatizujte svou ochranu

V případě, že Sophos XG Firewall nebo Intercept X identifikují hrozbu, spolupracují mezi sebou na automatické reakci, která zabraňuje šíření malware v rámci lokální sítě, izolováním postižených operačních systémů od sítě, čímž zabrání dalšímu šíření a ztrátě dat.

Transformujte viditelnost a zvyšte výkon

Získejte větší přehled o hlavních rizikách vaší sítě a všech jejích aplikacích pro lepší rozhodnutí o vaší bezpečnosti, stanovení priorit, urychlení důležitých přenosů aplikací nebo blokování nežádoucího provozu.

Nechte svou síť nastavenou na „autopilota“ a spravujte vše z jednoho nástroje Sophos Central. Tato efektivní platforma pro správu konsoliduje všechna vaše upozornění, hlášení a správu politik na jednom místě.

Jednoduché přidání Synchronized Security do vaší sítě

Bez ohledu na připravenost vašeho stávajícího firewallu můžete jednoduše povolit Synchronized Security a okamžitě ji použít ve vaší síti.

Sophos XG Firewall funguje jako nervové centrum pro synchronizaci vaší bezpečnosti, a to buď jako účelové synchronizované bezpečnostní zařízení, které funguje společně s vaším současným firewall, nebo jako špičková náhrada vaší brány Next-Gen Firewall.

Pokud již jste zákazníkem Sophos XG Firewall, jednoduše přidejte Sophos Intercept X Endpoint do vašich počítačů, serverů a mobilních zařízení.

Nová bezpečnostní koncepce, můžete snadno, okamžitě a bez rizika použít.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.