Gartner: Sophos jmenován lídrem s řešením Endpoint Protection

Společnost Sophos byla opět jmenována lídrem v Gartner® Magic Quadrant™ pro platformy ochrany koncových bodů (EPP). Jedná se o 14. po sobě jdoucí ocenění jako Leader.

Společnost Sophos je v magickém kvadrantu Gartner® Magic Quadrant™ pro platformy ochrany koncových bodů (Endpoint Protection Platforms) oceňována již od jeho prvního vydání v roce 2007. Přestože se prostředí hrozeb vyvíjí, Sophos nadále udržuje náskok organizací všech velikostí i před těmi nejpokročilejšími útoky.

Integrace třetích stran pro Sophos XDR a MDR poskytují větší přehled o hrozbách napříč všemi klíčovými útočnými plochami a umožňují vám získat vyšší návratnost investic do stávajících technologií. Bezpečnostní detekce z produktů Sophos i jiných produktů jsou vytvářeny, přijímány, filtrovány a prioritizovány. Nástroje třetích stran tak poskytují větší hodnotu než řešení, která využívají pouze telemetrii k obohacení stávajících detekcí koncových bodů.

Společnost Sophos také rozšířila pokrytí služby MDR na celou sadu bezpečnostních řešení Microsoft. Více než 500 bezpečnostních expertů společnosti Sophos zajišťuje nepřetržitý monitoring, vyšetřování a reakce řízené lidmi pro organizace, které investovaly do bezpečnostních řešení Microsoft.

Máte další otázky, nebo chcete připravit řešení na míru?

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.