G2 jmenovala Sophos jako lídra v oblasti Endpoint Protection, EDR, XDR, Firewall a MDR

Společnost Sophos je jediným dodavatelem, který byl v G2 Spring report 2023 jmenován jako lídr ve všech pěti kategoriích kybernetické bezpečnosti.

Společnost G2 zveřejnila své zprávy na jaro 2023 a společnost Sophos je jediným poskytovatelem kybernetické bezpečnosti, který byl jmenován lídrem v oblasti Endpoint Protection, Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR)Firewall Software a Managed Detection and Response (MDR). Uživatelé G2 ohodnotili Sophos také na prvním místě mezi celkovými řešeními XDR a Firewall.

(Zdroj: https://news.sophos.com/en-us/2023/04/05/g2-names-sophos-a-leader-for-endpoint-protection-edr-xdr-firewall-and-mdr/)

Ocenění a žebříčky G2 jsou založeny na nezávislých, ověřených hodnoceních zákazníků na G2.com, největším světovém trhu se softwarem a platformou pro vzájemné hodnocení. 

Společnost Sophos poskytuje nejlepší a nejkomplexnější sadu produktů a služeb potřebných pro moderní kybernetickou bezpečnost. 

Máte další otázky, nebo chcete připravit řešení na míru?

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.