Nová verze Arcserve UDP 8.0 je nyní k dispozici

Společnost Arcserve oznámila 2 velké novinky – novou verzi řešení: Arcserve Unified Data Protection 8.0 a novou řadu hardware appliancí: Arcserve Appliance Series X.

Arcserve UDP 8.0 nyní chrání kritickou záložní infrastrukturu před malware, ransomware a hackery – a to díky plně integraci s řešením Sophos Intercept X Advanced for Server.

Nová verze také obsahuje:

  • Immutable Cloud Storage: Zabraňuje ransomware a hackerům ničit nebo měnit kopie zálohování cloudu s pomocí Amazon AWS S3, v souladu s pravidlem SEC 17a-4(f), FINRA Článek 4511 a nařízení o CFTC 1.31.
  • Nativní záloha databáze Oracle přes Oracle RMAN: Zabezpečí kritické zálohy databáze Oracle před ztrátou dat, katastrofami a ransomware s nativní integrací ochrany dat přes RMAN s podporou Oracle RAC a ASM na platformách Windows i Linux.
  • Podpora Nutanix Objects a Nutanix Files: Bezpečná obnova po havárii a zálohování Nutanix Hyperconverged Infrastructure (HCI), poháněné integrací s Nutanix AHV, Soubory a objekty.
  • Microsoft Teams Support: Zálohování a obnova dat týmů Microsoft, navíc k již podporované službě Exchange Online, SharePoint Online a OneDrive for Business.

Doporučujeme aktualizaci stávajícího Arcserve UDP, abyste mohli využívat nových funkcí, stejně jako dalších vylepšení a oprav problémů.

Zdroje:

Download Link: Arcserve UDP 8.0

Release Notes: Arcserve UDP 8.0

Documentation: Arcserve UDP 8.0

Compatibility Matrix: Arcserve UDP 8.0

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.