5 důvodů proč přejít na Sophos Intercept X

Nyní je nejlepší čas přejít na Intercept X!

Nedávno Sophos přišel s funkcí EDR, která umožňuje uživatelům zobrazit detailní rozbor útoku a rychle dostat odpověď na otázky, které potřebují. Toto, a další nové funkce jako například Antimalware Scan Interface (AMSI), která exceluje v detekování škodlivých scriptů (např. PowerShell) a Intrusion Prevention System funkcionalita, která zabraňuje útokům z internetu.

Ale toto nejsou jediné benefity, proč zvážit přechod na Intercept X a Sophos Central ovládací cloud konzole. 

1. Získáte pokročilou ochranu k zastavení nejnovějších hrozeb

Sophos Intercept X je výborný v blokování nejnovějších hrozeb, jako jsou ransomware, script-based fileless attacks a malware, který nikdo předtím neviděl. 

Deep learning, anti-ransomware kapacity a exploit mitigation techniky se spojí, aby poskytly nepřekonatelnou úroveň zabezpečení.

2. Přímočarý management

Intercept X je ovládaný skrz cloudově založenou Sophos Central konzoli, díky které můžete obsluhovat veškeré Sophos řešení na jednom místě, kdykoliv, kdekoliv. Vše se ovládá z jediné konzole, takže je jednoduché přepínat mezi produkty.

3. Méně utratíte a ušetříte čas

S cloud managementem není důvod mít fyzické servery a navíc získáte přístup do jediné ovládací konzole, což šetří čas administrátorům.

4. Nasadíte bezpečnost, která roste s vámi

Sophos Central ulehčuje rozšíření bezpečnosti ve Vaší rostoucí společnosti. Chcete zkusit nové EDR, které Vám umožní vysledovat nechtěné aplikace nebo uživatele, kteří otevřeli phishing email? Jednoduše vyzkoušejte trial verzi.

5. Chytřejší, rychlejší ochrana

Sophos Intercept X a XG Firewall fungují v tandemu, aby izolovali napadené zařízení, vyčistili ho a obnovili přístup k internetu bez zásahu admina – během sekund.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.