Zabezpečení IT infrastruktury bylo vždy klíčové, ale uplynulý rok ukázal, jak důležité je pro každou organizaci se síťovou infrastrukturou. Sítě jsou čím dál složitější a porozumět jednotlivým detailům je stále větší výzvou. Tyto fakty přispěly k vývoji řešení WhatsUp Gold 2022.0.

(Zdroj: https://www.whatsupgold.com/blog/advanced-network-traffic-analysis-and-enhanced-security-in-the-new-easier-to-use-than-ever-whatsup-gold-2022.0)

Společnost Progress ve své verzi WhatsUp Gold 2022.0 využívá nedávné akvizice společnosti Kemp k monitorování zařízení Flowmon i LoadMaster. Kromě toho se také přímo integruje s funkcemi Flowmon’s Network Performance Monitoring and Diagnostics/Network Detection and Response, aby poskytovala pokročilé analýzy provozu uživatelům řešení WhatsUp Gold. Flowmon dashboard se nyní zobrazuje ve špičkovém rozhraní WhatsUp Gold, což usnadňuje zobrazení potřeb správců datových sítí v jedné aplikaci. Flowmon také přidává nové výkonné funkce detekce a zabezpečení hrozeb, ke kterým se dostanete z dashboardu WhatsUp Gold. To vám umožní lepší pohled na vaši síťovou infrastrukturu, aplikace a provoz, což vede k rychlejší diagnostice problémů s provozem a snížení MTTR.

Váš tým bude také schopen rychleji reagovat na problémy v síti, a to díky integraci upozornění řešení WhatsUp Gold s Microsoft Teams. Dříve byla skupinová oznámení omezena pouze na Slack, ale nyní můžete poslat upozornění jednotlivci nebo skupině pomocí nástroje, který se používá pro komunikaci a konference. Díky tomu můžete proaktivně řešit problémy se sítí dříve, než ovlivní koncové uživatele.

Používání jedinečného interaktivního mapového rozhraní WhatsUp Gold je snadnější hned v několika oblastech. Přizpůsobte a nakonfigurujte vaše zobrazení a poté jej uložte jako oblíbené. Změna výchozích metod dotazování a vyhledávání monitorů ve vlastnostech zařízení jsou jen některé z vylepšení, která usnadňují proaktivní monitorování sítě. Díky několika vylepšením v celém produktu je řešení mnohem bezpečnější.

Mezi mnoho vylepšení patří posílené zabezpečení při instalaci, přidání uživatelských práv v maintanance módu, posílení konfiguračních dialogů, zlepšení zabezpečení OpenID tokenů a další. S WhatsUp Gold můžete i nadále zajistit, aby vaše řešení pro monitorování sítě bylo stejně bezpečné jako vaše síť.

Více informací o vylepšeních a novinkách se můžete dozvědět na této stránce.

Doporučujeme řešení pro monitorování sítě. Vyzkoušejte si řešení sami – stáhněte si bezplatnou zkušební verzi, která zahrnuje všechny funkce.

Chci vyzkoušet zdarma

Vyzkoušejte přehledný monitoring ve vašem vlastním prostředí. Stáhněte si nezávazně 30denní zkušební verzi.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.