Nové jednosocketové servery PRIMERGY – ideální řešení pro SMB segment

Hledáte smysluplnou změnu v ICT řešení v roce 2020? Podívejte se na nové modely z řady serverů PRIMERGY, které přinášejí nové procesory Intel Xeon a větší rozšiřitelnost. Na těchto základech můžete zkombinovat vynikající výkon, flexibilní konfiguraci a optimalizovaný design systémů, které zajistí nástroje do nestabilního prostředí digitalizace, pokročilé analytiky a umělé inteligence.

Fujitsu svým zákazníkům nabízí kompletní paletu serverů optimalizovaných na potřebný pracovní výkon. Novinky představené na Fujitsu Foru 2019 v Mnichově nabízejí menším a středním firmám zajímavou možnost, jak si dlouhodobě zajistit dostatečný výkon pro jakékoli využití. To dělá z vylepšených jednosoketových serverů PRIMERGY cenově výhodnou alternativu on-premise ve srovnání s cloudem, zvlášť pokud se zaměřujete pouze na klasické kancelářské úlohy, jako je poskytování sdílených databází, nebo řešíte problémy s latencí tam, kde cloudová prostředí nedávají uspokojivé výsledky.

Nová generace procesorů Intel Xeon E-2200 je pro jednosocketové servery standardní a přináší značný nárůst výkonu. Díky rozšiřitelnosti diskové kapacity a nárůstu paměťových slotů až na 128GB zvládnete s novými PRIMERGY servery všechny obvyklé procesy zcela bez problému. Všechny servery navíc disponují programem pro správu datacenter Fujitsu Infrastructure Manager (ISM) Essential a iRMC 5, které vám dávají pohodlný nástroj pro vzdálenou administraci po celou dobu životního cyklu serveru.

Kompletní sada novinek nabízí:

  • Ultra-kompaktní PRIMERGY TX1320 M4, který je plnohodnotným serverem pro individuální, nebo virtualizovaná prostředí. Hodí se i do kanceláře, protože jeho minimalistický design nikde nebude rušit a díky pokročilé technologii chlazení Fujitsu Cool-safe® ani nebudete vědět, jestli je zapnutý, nebo ne.
  • Server PRIMERGY TX1330 M4 je bohatě rozšiřitelný systém, pokud mluvíme o paměti a diskové kapacitě. To znamená, že zvládá široké spektrum úloh. V benchmarku SPECpower_ssj® 2008, což je klíčový test určující charakteristiky výkonu serverů, stanovil tento typ nový rekord. Rekord drží také v široce respektovaném testu SPEC CPU2017. Detaily jsou dostupné na webu https://www.spec.org/cpu2017
  • Novinky uzavírá server PRIMERGY RX1330 M4. Jde o rackový server nabízející bohatou výbavu a lákající na velkou rozšiřitelnost. Přináší ideální poměr cena/výkon. A stejně jako jeho towerový kolega, má i RX1330 M4 na kontě rekord. Tentokrát jde o VMmark benchmark, který měří výkon, škálovatelnost a spotřebu energie virtualizačních platforem. Zároveň v testu SPEC CPU2017 dosáhl RX1330 M4 na nový rekord při měření rychlosti (v závislosti na čase).

Proč servery PRIMERGY?

  • Jsou ideálním řešením pro malé a střední firmy
  • Spolehlivá vzdálená administrace
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Spolehlivost a kvalita výroby
  • Aktuální až 75% sleva na SSD disky
  • Nízká cena počáteční sestavy
  • Obrovská škálovatelnost – není nutné hned měnit server
  • Kvalitní produkty japonského výrobce

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.