Sophos ovládl bezpečnostní kategorie v CRN Annual Report Card

Sophos získal ocenění pro nejlepšího IT výrobce ve všech třech bezpečnostních oblastech CRN’s Annual Report Card (ARC). Sophos jako jediný výrobce v letošním roce zvítězil ve více kategoriích.

Druhý rok za sebou byl Sophos oceněn jako vítěz dvou kategorií – Client Security Software a Network Security Appliances – a tento rok byl navíc vybrán jako celkový vítěz v Network Security Software. ARC shrnuje výsledky z detailních průzkumů spokojenosti od solution resellerů, kteří hodnotí vendory hardwaru, služeb a software.

Bylo osloveno více než 2,400 resellerů, aby ohodnotili svou spokojenost se 72 bezpečnostními výrobci v přibližně 22 hlavních produktových kategoriích. Výrobci s nejvyššími známkami jsou těmi nejlepšími ve svých kategoriích.

Sophos také získal Xchange Xcellence ocenění během The Channel Company’s XChange 2015 za sponzorování Security University.

Naši partneři jsou pro náš úspěch v rozvoji tohoto byznysu absolutně nejkritičtější a díky nic vládní agentury všech velikostí chrání své systémy a informace od kyberútoků,“ řekl Mike Valentine ze společnosti Sophos. „Bezprecedentní nejvyšší ohodnocení našimi partnery pro rok 2015 Annual Report Card odráží firemní závazek našemu prodejnímu kanálu.